Αγαπητοί μας συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι βγήκε καινούρια έκδοση 
19.3.0 για το πρόγραμμα Φορολογικών Εντύπων μας, PBS Suite. H καινούρια έκδοση έχει τις εξής πρόσθετες λειτουργίες:

 

·      Εργασιακά

o   Νέα έντυπο ‘Μηνιαίας βεβαίωσης παρακρατούμενων φόρων’ που αφορά τις αποφάσεις Α.1099/2019 , Α.1100/2019 , Α.1101/2019 με δυνατότητα αποστολής και εισαγωγής στοιχείων από το πρόγραμμα μισθοδοσίας Paycheck (απαραίτητη η έκδοση 4.23 σε αυτό)

·     Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

o   Νέα μαζική ηλεκτρονική υπηρεσία μαζικού ελέγχου κατάστασης Πόθεν Έσχες

o   Βελτίωση στην ηλεκτρονική υπηρεσία του εντύπου Κατάστασης συμφωνητικών

o   Βελτίωση στην ηλεκτρονική υπηρεσία της προβολής οικονομικής κατάστασης εργοδότη από το ΙΚΑ . Πλέον εμφανίζονται παραπάνω από μία σελίδα στην υπηρεσία αν υπάρχουν.

·     Δηλώσεις

o   Ενεργοποίηση εντύπου Ε1 σύμφωνα με την απόφαση  Α.1041/2019

1.Live εκκαθάριση (Νέα μοναδική υπηρεσία που σε πραγματικό χρόνο υπολογίζει το ποσό πληρωμής ή επιστροφής του φορολογούμενου, το ποσό του φόρου αποδείξεων, το ποσό του ελλείματος αποδείξεων, την προστ. διαφορά τεκμηρίων, το επίδομα τέκνων Α21 (βάσει των νέων προδιαγραφών) και λοιπά στοιχεία της εκκαθάρισης. Επιπρόσθετα εμφανίζει πιθανά σφάλματα αλλά και προτάσεις για την σωστή συμπλήρωση κωδικών (πχ προτείνει ποσό για τους κωδικούς της ανάλωσης κεφαλαίου, αποδείξεων κ.λπ. ).) 
2.Αυτόματος υπολογισμός Α21 επιδόματος παιδιών 
3.Αυτόματος υπολογισμός το ποσό αποδείξεων που απαιτείται 
4.Αυτόματος υπολογισμός ανάλωσης κεφαλαίου (όπου απαιτείται για την κάλυψη τεκμηρίων), έτσι ώστε να μειωθεί ο φόρος πληρωμής ή να αυξηθεί η επιστροφή φόρου ή να αυξηθεί το επίδομα τέκνων και όλα αυτά τα βλέπει ο χρήστης Live μέσω της Live εκκαθάρισης 
5.Αυτόματος διαχωρισμός και υπολογισμός εκκαθάρισης του κατ' επάγγελμα αγρότη σε περίπτωση που κάποιος φορολογούμενος έχει ταυτόχρονα εισόδημα από δύο ή και παραπάνω πηγές (π.χ. Αγροτικό εισόδημα και μισθωτά, ή Αγροτικό και ενοίκια ή Αγροτικό και σύνταξη από τον πρώην ΟΓΑ) 
6.Αυτόματη αποστολή του εντύπου στο TAXIS με συμπλήρωση όλων των πεδίων. 

7.Εισαγωγή από το taxis Ε1 2018 (προκαταβολή ,περιουσιακά στοιχεία ,τόκοι,δάνεια ,στοιχεία τέκνων ,μερίσματα ,αποδοχές)

8.Εισαγωγή από PBS 2018 (από όλα τα συνδεδεμένα έντυπα)

9.Βοήθεια μέσα στο έντυπο μέσω του μενού Βοήθεια το οποίο έχει όλες τις οδηγίες, εγκυκλίους και συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις που αφορούν το έντυπο και μάλιστα με OnLine ενημέρωση από το site της ΑΑΔΕ .Live Help - Βοήθεια και πληροφόρηση για κάθε κωδικό του εντύπου μέσω της επιλογής F1 σε οποιοδήποτε σημείο μέσα στο έντυπο 

10.Σύγκριση δεδομένων και αποτελεσμάτων του φετινού εντύπου σε σχέση με το περσινό και αναλυτικά ανά κωδικό Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να λάβετε την ενημέρωση του προγράμματος σας https://www.prosvasis.net/dl.php?type=d&id=777Ευχαριστούμε πολύ!. Για οποιαδήποτε απορία, είμαστε στη διάθεσή σας!

Η ομάδα της PROSVASIS

 

 

 Παρασκευή, Απρίλιος 5, 2019<< Πίσω