Αγαπητοί μας συνεργάτες ,

στην διαρκή και συνεχή προσπάθειά μας, ώστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, από τις αρχές του 2018 ενεργοποιήσαμε την Σελίδα μας στο Facebook καθώς και το Κανάλι μας στο YouTube!


Εκεί μπορείτε πλέον να βρείτε ενημερώσεις για νέες εκδόσεις, ιστορικά εκδόσεων, βίντεο με παρουσιάσεις νέων λειτουργιών των εφαρμογών μας καθώς και όλα τα τελευταία νέα με την ταχύτητα και την εγκυρότητα της επιστημονικής ομάδας της Prosvasis!

Για να μας ακολουθήσετε και να ενημερώνεστε μέσω της σελίδας μας στο Facebook θα πρέπει να πάτε στον σύνδεσμο https://www.facebook.com/ProsvasisSA/ να δηλώσετε ότι Σας αρέσει η σελίδα μας και στην συνέχεια στην επιλογή Ακολουθείτε να επιλέξετε Να εμφανίζονται πρώτα και Ναι (κορυφαίες δημοσιεύσεις)  όπως βλέπετε στην εικόνα που ακολουθεί!

fb

Επίσης σας προτείνουμε να εγγραφείτε δωρεάν στο κανάλι μας στο YouTube ώστε να ενημερώνεστε άμεσα και γρήγορα μέσω email για κάθε νέο βίντεο που ανεβάζουμε! Το μόνο που απαιτεί είναι λογαριασμό στο YouTube ή στην Google! Αν έχετε Gmail τότε έχετε και λογαριασμό στο YouTube!
Εγγραφείτε Δωρεάν στο κανάλι μας ΕΔΩ

Ευχαριστούμε πολύ!. Για οποιαδήποτε απορία, είμαστε στη διάθεσή σας!

Η ομάδα της PROSVASIS

 Τρίτη, Μαι 15, 2018<< Πίσω