Λήψεις - Downloads Εγχειρίδια, προγράμματα, και άλλα αρχεία

Η βιβλιοθήκη downloads έχει όλα τα εγχειρίδια, προγράμματα και άλλα αρχεία που μπορεί να χρειάζεστε για τα προγράμματά σας.

Αρχεία

1. Νέα έκδοση PBS 19.6.0
o Ενεργοποίηση ηλεκτρονικής αποστολής εντύπου ΦΕΝΠ καθώς και των συμπληρωματικών εντύπων Ε2,Ε3 που απαιτούνται για την αποστολή του .Ταυτόχρονα προσθήκη βοηθείας με συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις για το έντυπο o Εναρμόνιση με την ΑΑΔΕ με προσθήκη ελέγχου στο έντυπο Ε1 για μη ύπαρξη ίδιου ΑΦΜ στον κωδικό 007 και στον πίνακα 8 στοιχεία εξαρτώμενων μελών φορολογουμένων o Πλέον στην ανάκτηση των στοιχείων του Ε1 από το Taxis γίνεται και ανάκτηση των πεδίων με πράσινο χρωματισμό (ενδεικτικά ο κωδικός 307-308) o Υλοποίηση νέας δυνατότητας στο έντυπο Ε3 για συγχώνευση αρχείων διαφορετικών xml (σε περιπτώσεις υποκαταστημάτων) όταν κάνω εισαγωγή δεδομένων από το πρόγραμμα Atlantis-Unisoft . o Βελτίωση της σελιδοποίησης του εντύπου Ε3 σε περιπτώσεις εκτύπωσης διπλής όψης Α3 o Πλέον κατά την άντληση στοιχείων στο Ε1 από το taxis άντληση και των σκαφών σε όλες τις περιπτώσεις ή εμφάνιση μηνύματος στον χρήστη . • Ηλεκτρονικές υπηρεσίες o Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία περί τέλους Πλοίων Αναψυχής και Ημεροπλοίων Ενσωματώθηκε στο μενού του Taxis . o Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία αναφορικά με το σύστημα Ιχνηλασιμότητας Καπνικών προϊόντων . Ενσωματώθηκε στο μενού του Taxis με 2 υπηρεσίες (Εγγραφή στην υπηρεσία και εγγραφή στο μητρώο ) o Επαναλειτουργία υπηρεσίας άντλησης προσωπικών στοιχείων φορολογουμένου από το site του Δημοτολογίου . o Υποστήριξη νέων ρυθμίσεων 120 δόσεων ΕΦΚΑ και Taxis με δημιουργία μενού ΚΕΑΟ . Περισσότερες οδηγίες θα αναρτηθούν και αποσταλούν με νέο email
Μέγεθος αρχείου: 359 MB
1.Συνοδευτικό έκδοσης 19.6.0
Οδηγίες και ιστορικό έκδοσης
Μέγεθος αρχείου: 81.1 kB
2. Οδηγίες Εγκατάστασης PBS 2018
Οδηγίες Εγκατάστασης PBS 2018
Μέγεθος αρχείου: 4.49 MB
3. Νέα έκδοση PBS Suite ΣΣΕ (871.1148.9276) 10/05/17
Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι βγήκε καινούρια έκδοση (871.1148.9276) για το πρόγραμμα Φορολογικών Εντύπων μας, PBS Suite ΣΣΕ.
Μέγεθος αρχείου: 56 MB